Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
59 berichten.
Franc van Lieshout schreef op 21 juni 2016
Bedankt voor het renoveren van onze badkamer. Daan is een nette en prettig persoon. Hij werkt erg netjes en houdt rekening met de wensen van iedereen. Wij zijn super blij met het resultaat. Voor een volgende klus gaan we Daan zeker weer benaderen.
Janny joop bouhof schreef op 18 maart 2016
Superblij zijn wij met onze nieuwe badkamer en toilet zoooo mooi gedaan door daan en wat werk je netjes daan wij zullen je als we weer een klus hebben zeker benaderen en een gezellig mens om over de vloer te hebben ben je ook bedankt voor de goede samenwerking
Jonathan en Kim schreef op 7 maart 2016
We zijn super blij met het resultaat, nadat Daan bij ons een nieuwe badkamer en toilet heeft geplaatst heeft! Daan gaat zeer precies te werk, door het letten op deze details is de badkamer heel strak afgewerkt. We zijn zeer tevreden, Daan is een goede, betrouwbare en rustige vakman!
Tim en Floor schreef op 21 januari 2016
We zijn ontzettend blij met de nieuwe en zeer strak afgewerkte badkamer die Daan bij ons heeft geplaatst. Alles is in goed overleg uitgevoerd en resultaat is nog mooier dan we in gedachte hadden. Ook heel blij met originele oplossingen en ideeën van Daan. We hopen je van de zomer weer te mogen ontvangen met een volgende klus 🙂
Christel & Jeroen schreef op 9 november 2015
Daan heeft vorige maand (okt '15) de lekkage in onze badkamer opgelost en de hoek waar de douchebak stond volledig gerenoveerd. Hij heeft het top gedaan en we zijn meer dan tevreden! Hij heeft goede ideeën en hij werkt heel netjes; vloerbedekking werd als eerste helemaal afgeplakt, maar ook stofzuigt hij aan het eind van de dag alles schoon. Daarnaast levert hij vakwerk in korte tijd en kon hij snel aan de slag, zodat we binnen een week weer konden douchen. Onze badkamer lijkt wel een luxe hotel, Daan bedankt! We gaan je bij de volgende klus zeker weten weer benaderen!!
Marc en Sandra schreef op 21 juni 2015
Sinds een paar weken hebben een nieuwe badkamer die door Daan perfect gemaakt is. Het is een vakman die ook mee denkt. Wij zijn super blij met de badkamer en we zullen Daan bij iedereen aan bevelen.
Evert en Elza van Valburg schreef op 12 juni 2015
Daan heeft net de werkzaamheden afgerond voor onze nieuwe keuken. Hij heeft de waterleiding verlegd, nieuwe elektraleidingen gemaakt. Na de plaatsing van de nieuwe keuken de tegels aangebracht en gevoegd en de elektra aangesloten. Hij gaat zijn eigen gang en denkt mee met de wensen van de klant. Komt zijn afspraken netjes na en als hij stopt, laat hij de ruimte netjes achter. Zijn zeer tevreden over het afgeleverde resultaat en de samenwerking met hem. Wij zullen Daan bij een ieder aanbevelen. Bedankt Daan voor het fantastische resultaat.
Nineke schreef op 23 maart 2015
Daan heeft in januari 2015 bij ons van een eenvoudige doucheruimte een prachtige badkamer gemaakt. En dat was best een klus; in een ruimte van nog geen 10 m2 onze wens van een bad, aparte douche, toilet en een wastafelmeubel te realiseren. En het is gelukt! Daan heeft veel expertise, denkt mee, werkt gestaag door, komt zijn afspraken na, ruimt elke dag zijn spullen en de rommel op. We zijn zeer tevreden over en blij met het resultaat. Bedankt Daan!
Hans van der Veen schreef op 15 maart 2015
Een aantal jaren geleden heeft Daan in mijn woning het toilet gerenoveerd. Met deze renovatie ben ik nog steeds zeer tevreden. Heel strak werk! Voor een aanpassing van mijn badkamer en keuken heb ik gelet op de prima ervaring in het verleden (uiteraard) weer Daan gevraagd. Ook dit keer wist Daan zichzelf te overtreffen. Wederom uitermate strak werk. Ziet er weer geweldig uit. Daan kan ik bij een ieder aanbevelen!!
Jowieke Enting schreef op 15 maart 2015
Daan heeft bij ons het toilet onder handen genomen. Hij heeft goed naar de wensen geluisterd, hierin ook meegedacht en zelf leuke ideeën aangedragen. Hij werkt netjes en secuur, ook fijn dat hij gedurende de klus regelmatig zaken overlegt. Ook toen het tegenzat met de levering van een aantal tegels, ging hij daar zeer relaxed en op een creatieve manier mee om. Erg prettig was dat hij aan het eind van elke dag steeds alles keurig opgeruimd en schoon achter liet. We zijn erg blij met het eindresultaat: een bijzonder mooi strak afgewerkt toilet. Kortom: Daan is een top vakman die wij zeker bij iedereen aanraden!
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.