Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
44 berichten.
Karin en Jeroen heeft geschreven op 27 maart 2013:
Daan heeft bij ons in februari 2013 de badkamer totaal gerenoveerd. We zijn heel erg tevreden over alles! Wat ons meteen opviel is dat Daan erg netjes en secuur te werk gaat. Niet lukraak gaan slopen maar eerst alles goed bekijken en alles goed beschermen tegen stof zoals de trap. Ook iedere dag na het klussen netjes stofzuigen. Daan heeft verstand van zaken, heeft ons goede adviezen gegeven en heeft inzicht en ervaring in de inrichting van de badkamer. Zijn vakmanschap en nauwkeurigheid vielen ons op. Ook stucen is een kwaliteit, het plafond is super strak geworden. Het eindresultaat is 100% naar onze zin en we zouden Daan aan iedereen aanbevelen!
Martin en Aletta heeft geschreven op 24 maart 2013:
Daan heeft bij ons de badkamer gerenoveerd. Hij is een vakman die er plezier in heeft om goed werk af te leveren. Hij werkt precies en ruimde na elke werkdag de boel netjes op. Daan is altijd vriendelijk, denkt mee, geeft advies, komt afspraken na en verleent goede service, ook achteraf. Wij zijn erg tevreden en genieten met volle teugen van onze prachtige badkamer. Daan, nogmaals bedankt!
Fred heeft geschreven op 18 februari 2013:
Wij zijn erg blij met het resultaat, zo mooi had ik niet durven dromen. Daan heeft bij ons in een kleine badkamer, een douche, wc en wastafels geinstalleerd. Met alles erop en eraan! Leidingen in de muren, afvoeren veranderd, een verlaagd plafond, verwarming en een muurtje geplaatst. Daarbij netjes getegeld en afgewerkt. Daan werkt zeer secuur, hij denkt mee in oplossingen en overlegt veel, dat vonden we erg fijn! Daan is een man van afspraak. Het werk is nu al enkele maanden klaar, maar we genieten nog elke dag. Nogmaals bedankt, Daan!
Evelien en Henk heeft geschreven op 3 oktober 2012:
Wij zijn heel erg tevreden met het werk van Daan. Hij denkt met je mee voor praktische en mooie oplossingen. De afwerking is heel goed en heel netjes. Daan is zeer vakbekwaam en heel vriendelijk. Hij geeft je vanaf het begin een vertrouwd gevoel. Daan bedankt!
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.