Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
55 berichten.
Angelique heeft geschreven op 5 april 2022
Daan heeft bij mij een douchecabine geplaatst. Werkt heel netjes en nauwkeurig en laat alles netjes achter. Een echte vakman!
Maurits heeft geschreven op 14 december 2021
Daan heeft ons toilet gerenoveerd tot volle tevredenheid. Daan is nauwkeurig, gaat zeer netjes te werk en denkt mee in het hele proces. Alle werkzaamheden zijn zeer netjes en schoon uitgevoerd en bij vertrek wordt elke dag alles keurig achtergelaten. Super tevreden over de professionele wijze waarop onze renovatie is uitgevoerd.
Martijn heeft geschreven op 12 december 2021
In ons oude huis is niets recht en zijn de verbouwingen van de vorige bewoners nogal krom uitgewerkt. Gelukkig was Daan er om alles van de grond af opnieuw op te bouwen en uitmuntend op te leveren. We hebben nu een badkamer naar ons zin een ruimte die nog jaren mee kan. Dit dankzij het precieze oog en de oplossingsgerichtheid van Daan. Veel dank!
Erwin en Corine heeft geschreven op 5 december 2021
Daan heeft bij ons de badkamer een “upgrade” gegeven zodat deze weer een paar jaar vooruit kan. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, de communicatie, de service en de betrouwbaarheid. Een adres om te onthouden! Nogmaals bedankt Daan!
Dominique en Alexandra heeft geschreven op 9 oktober 2021
We zijn weer erg tevreden over ons laatste “Daan-project”: dit voorjaar heeft hij bij ons de slaapkamer gerenoveerd en de bovenliggende vliering geïsoleerd. Het is altijd fijn om hem over de vloer te hebben. Hij werkt netjes en zorgvuldig, heeft een rustige uitstraling en denkt met je mee over mogelijkheden en oplossingen. Kortom: zeer tevreden!
Stefan en Marinde heeft geschreven op 9 oktober 2021
Daan heeft in mei 2021 onze badkamer en het toilet beneden gerenoveerd en wat heeft hij dit goed gedaan! Echt vakmanschap wat je in alles terugziet. Daan let goed op alle details en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ook niet onbelangrijk; Daan gaat secuur ter werk. Wij raden Daan absoluut aan!
Bastiaan heeft geschreven op 8 oktober 2021
Daan heeft met vakmanschap een balkondeur en raam vervangen. Een prettige man die nauwkeurig en netjes werkt, goed luistert naar de klant en gemaakte afspraken stipt nakomt. Beslist aan te bevelen !
Gert en Carin Haas heeft geschreven op 7 oktober 2021
Daan heeft in januari 2021 onze jaren’ 60 toilet gerenoveerd. De toiletruimte is helemaal gestript en daar is een industriële toilet voor terugkomen. Wat is het kleinste kamertje van ons huis prachtig geworden! Tot in de details afgewerkt. Daan is een echte vakman en een zeer prettig persoon om in huis aan het werk te hebben. In het verleden heeft Daan al enkele andere kleine klusjes bij ons in huis gedaan. Hij denkt met je mee en probeert voor alles een oplossing te vinden. Een creatief persoon met gouden handjes!
Stephan en Annette heeft geschreven op 1 februari 2021
Nadat Daan eind 2019 onze badkamer op de eerste verdieping en de toiletruimte op de begane grond had gerenoveerd (zie onze recensie van 12 december 2019), wisten wij: bij een volgende klus vragen wij Daan opnieuw en niemand anders. Ons nieuwe project was onze hal. Wij hadden al de nodige ideeën, die we aan Daan voorlegden. Ook nu ging Daan te werk met een oprechte geïnteresseerdheid en groot enthousiasme en dacht weer geweldig mee met onze wensen en gaf zijn advies. Ook nu zijn wij met hem weer tot een mooi ontwerp gekomen en is het resultaat werkelijk prachtig. In de hal heeft Daan o.a. een oude deurpost verwijderd; in het portaaltje bij de voordeur een verlaagd plafonnetje gemaakt onder de daar lopende afvoerbuizen van de badkamer van zijn de vorige klus; de vloer betegeld; de elektrische bedrading voor de lampen omgegooid en de deurposten geschikt gemaakt voor hogere (231,5 cm) deuren. Mooi was het om mee te maken dat, nadat een timmerman van het bedrijf waar we de hoge deuren hadden besteld de deuren had gemonteerd, Daan zei: "Even over die deuren..." en noemde vervolgens een aantal zaken op die niet in orde waren. Tekenend voor zijn detail en perfectie. Wij zijn opnieuw onder de indruk van wat Daan heeft gedaan, nu met onze hal. Hij is werkelijk een alleskunner, die met zeer veel enthousiasme en met enorme zorgvuldigheid alles heeft gerealiseerd. Voor het vele stukwerk heeft hij stuker Alex weer ingeschakeld, die ook weer vakwerk heeft geleverd. Daan bereidt zich altijd goed voor en communiceert uitermate goed. Hij is een harde, zeer gestructureerde werker en een rustige en aangename persoon. Na elke werkdag stofzuigde hij het werkgebied en liet alles opgeruimd achter. Tijdens de koffie-momenten was hij een rustige en aangename gesprekspartner. Voor onze komende klussen hebben we Daan weer gereserveerd.
Marit & Alwin heeft geschreven op 27 december 2020
Een vakman pur sang zo kun je Daan omschrijven. Goed voorbereid en zeer geordend. Als je een blik in zijn bus werpt snap je precies wat ik bedoel 😁.. nooit iets kwijt, alles strak georganiseerd en dat zie je terug in zijn werk. Oog voor detail, adresseert onvolkomenheden en komt met oplossingen. Ruimte voor overleg en ook erg fijn aan het einde van de dag is het altijd schoon opgeleverd. Eindresultaat is bij alle klussen top (badkamer, toilet, zolder en keuken). Bedankt Daan!
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.