Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
44 berichten.
John & Karen heeft geschreven op 10 augustus 2018:
Als je de ervaringen van andere mensen met het werk van Daan leest, is wellicht het volgende een open deur intrappen. Maar ook wij zijn super tevreden met de renovatie van onze badkamer en toilet. Top Daan !!
Richard en Selma heeft geschreven op 5 juni 2018:
In april heeft Daan onze oude badkamer met ligbad waarin we ook moesten douchen perfect gerenoveerd en voorzien van een ruime inloopdouche. Daan werkt erg netjes en ruimt alles op na de werkdag. Je kunt fijn met hem overleggen. Al met al een goede ervaring en we bevelen hem van harte aan.
Donny Tijssen heeft geschreven op 14 januari 2018:
Prachtig resultaat. Daan levert vakwerk, heeft uitgebreid tijd om samen tot een plan van aanpak te komen. Offerte en planning waren keurig en nauwgezet. We zijn zeer content met ons nieuwste kleinste kamertje
Ellen Witteveen heeft geschreven op 6 januari 2018:
Daan heeft afgelopen december mijn toilet gerenoveerd en dat ziet er prachtig uit. Daan werkt zeer zorgvuldig en is een vakman. Hij werkt ook samen met andere zzpers. Ook de stucadoor die hij inhuurde heeft mooi werk geleverd. Na een werkdag ruimt Daan alles weer op en laat hij geen sporen van verbouwen na..ook voert hij het bouwafval weer af. Kortom ik zou Daan met een gerust hart aanraden voor het doen van een verbouwing bij een ieder. Mijn toilet ziet er weer superstrak uit en bij een volgende klus bel ik Daan!
Anne en Sander heeft geschreven op 8 december 2017:
Daan heeft er voor gezorgd dat onze 38 jaar oude badkamer weer perfect bij de tijd is. Hij gaf goed advies bij het ontwerpen van de badkamer zodat hij nu heel praktisch is. Wij vonden het heel fijn om één persoon te hebben die de regie heeft. Leidingwerk verleggen, een raam plaatsen, nieuwe schuifdeur en natuurlijk de tegels, sanitair en schilderwerk, Daan weet overal van en regelt het super. Wij vonden het heel fijn om Daan bij ons over de vloer te hebben (want je bent toch snel wel een paar weken onderweg met zo'n klus). Daan is een plezierige kerel die je de sleutel wel met een gerust hart geeft. En hij werkt super netjes, is gezellig met de kinderen en ruim elke dag zijn rommel op.
Wim en Jorien heeft geschreven op 5 oktober 2017:
Daan heeft onze badkamer volledig vernieuwd. Oude er uit, nieuwe er in, van top tot teen. Ook 3 veluxramen geplaatst (met collega). Het ziet er perfekt uit. Daan werkt zeer secuur en netjes en is net zo kritisch, zo mogelijk nog kritischer, dan wijzelf. Tegelwerk, stucwerk is allemaal strak, sanitair heel netjes geplaats. Ook geen rommel in huis want na elke werkdag werd alles afgevoerd. Daan denkt echt mee en heeft goede tips; veel lost hij op in het werk en dat gaat echt fantastisch. Hij is prettig in de omgang, werkt flink door ook. Kortom: zeer tevreden!
Wouter & Dorien heeft geschreven op 12 september 2017:
Wij kennen Daan al vanaf 2009 en vanaf die tijd heeft hij verschillende verbouwingen en renovaties voor ons gedaan. Hij is is zorgvuldig, accuraat en lost problemen op. Voor mensen die netjes werken het belangrijkste vinden, is Daan de man. Hij denkt mee, tekent en rekent mee en zorgt voor een mooi eindresultaat. Na een keuken, 2 WC's en een badkamer en nog vele andere kleinere klussen, bellen wij altijd eerst Daan.
Jan en Ine Luttikhuis heeft geschreven op 24 augustus 2017:
Ls, Daan heeft in mei/juni 2017 diverse werkzaamheden tot volle tevredenheid verricht. Het leggen van een laminaat vloer, reparatie van het plafond in de douche, het aanpassen van deurstijlen. Ook het herstellen van onze reeds als verloren gewaande antieke kroonluchter is prima gelukt. Daan werkt netjes, zorgvuldig en komt zijn afspraken na. Wij zijn meer dan tevreden over hem. Belangrijk vonden wij ook dat Daan, ook als wij niet thuis waren, hij gewoon aan het werk kon zijn. Het voeld vertrouwd. Prima en aan te bevelen bedrijf.
Steven heeft geschreven op 21 augustus 2017:
Vakman! Werkt zeer netjes en nauwkeurig, wij raden Daan montage aan 🙂 Daan heeft bij ons het bad geplaatst met een constructie waarbij het lijkt of het bad zweeft. Resultaat is prachtig! Daarnaast is Daan duidelijk in zijn communicatie en heeft hij ondanks een vertraagde oplevering van onze nieuwbouwwoning alles in zijn werk gesteld om het bad zo snel mogelijk te plaatsen. Voor de keuken heeft Daan de klus laten uitvoeren door Peter van Beek, ook hier zijn we zeer tevreden over. Peter werkt zeer nauwkeurig en wil graag het beste resultaat afleveren :-)!
Wijnand en Anja heeft geschreven op 14 mei 2017:
Daan heeft ons toilet gerenoveerd. Wij zijn heel tevreden over zijn werkzaamheden. Hij geeft goede tips en hij werkt nauwkeurig.Na een werkdag laat hij de boel weer netjes achter.Alles is mogelijk en hij doet alles in overleg. Voor het spachtelwerk in de hal en toilet heeft hij de hulp ingeroepen van Alex de Ruiter. Het is heel netjes geworden en we zijn er blij mee. Daan hartelijk bedankt, Groetjes Wijnand en Anja
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.