Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
44 berichten.
Marc en Sandra heeft geschreven op 21 juni 2015:
Sinds een paar weken hebben een nieuwe badkamer die door Daan perfect gemaakt is. Het is een vakman die ook mee denkt. Wij zijn super blij met de badkamer en we zullen Daan bij iedereen aan bevelen.
Evert en Elza van Valburg heeft geschreven op 12 juni 2015:
Daan heeft net de werkzaamheden afgerond voor onze nieuwe keuken. Hij heeft de waterleiding verlegd, nieuwe elektraleidingen gemaakt. Na de plaatsing van de nieuwe keuken de tegels aangebracht en gevoegd en de elektra aangesloten. Hij gaat zijn eigen gang en denkt mee met de wensen van de klant. Komt zijn afspraken netjes na en als hij stopt, laat hij de ruimte netjes achter. Zijn zeer tevreden over het afgeleverde resultaat en de samenwerking met hem. Wij zullen Daan bij een ieder aanbevelen. Bedankt Daan voor het fantastische resultaat.
Nineke heeft geschreven op 23 maart 2015:
Daan heeft in januari 2015 bij ons van een eenvoudige doucheruimte een prachtige badkamer gemaakt. En dat was best een klus; in een ruimte van nog geen 10 m2 onze wens van een bad, aparte douche, toilet en een wastafelmeubel te realiseren. En het is gelukt! Daan heeft veel expertise, denkt mee, werkt gestaag door, komt zijn afspraken na, ruimt elke dag zijn spullen en de rommel op. We zijn zeer tevreden over en blij met het resultaat. Bedankt Daan!
Hans van der Veen heeft geschreven op 15 maart 2015:
Een aantal jaren geleden heeft Daan in mijn woning het toilet gerenoveerd. Met deze renovatie ben ik nog steeds zeer tevreden. Heel strak werk! Voor een aanpassing van mijn badkamer en keuken heb ik gelet op de prima ervaring in het verleden (uiteraard) weer Daan gevraagd. Ook dit keer wist Daan zichzelf te overtreffen. Wederom uitermate strak werk. Ziet er weer geweldig uit. Daan kan ik bij een ieder aanbevelen!!
Jowieke Enting heeft geschreven op 15 maart 2015:
Daan heeft bij ons het toilet onder handen genomen. Hij heeft goed naar de wensen geluisterd, hierin ook meegedacht en zelf leuke ideeën aangedragen. Hij werkt netjes en secuur, ook fijn dat hij gedurende de klus regelmatig zaken overlegt. Ook toen het tegenzat met de levering van een aantal tegels, ging hij daar zeer relaxed en op een creatieve manier mee om. Erg prettig was dat hij aan het eind van elke dag steeds alles keurig opgeruimd en schoon achter liet. We zijn erg blij met het eindresultaat: een bijzonder mooi strak afgewerkt toilet. Kortom: Daan is een top vakman die wij zeker bij iedereen aanraden!
Adrie en Gré heeft geschreven op 15 februari 2015:
ons kleine toilet uit de jaren 80, is door Daan omgetoverd tot een ruim, modern, niet allerdaags toilet. We hebben samen de mogelijkheden bekeken om de ruimte onder te trap te gebruiken, Daan heeft steeds leuke ideeen die goed toepasbaar zijn. Hij werkt heel gestructureerd en netjes. Alles wordt aan het einde van de werkdag keurig opgeruimd achtergelaten. De offerte die hij uitbrengt is keurig gedetailleerd, en klopt dan ook met de eindafrekening. Daan je hebt een geweldig staaltje werk afgeleverd.
Alwin heeft geschreven op 31 december 2014:
Verlaagd plafond aanbrengen in Apeldoorn. Een echte Vakman. Zorgvuldig, netjes en uitstekend voorbereid. Een paar dagen bij ons bezig geweest om een verlaagd plafond aan te brengen met spotjes, dimmers, verplaatsen van afzuiging. Super strak geworden. Ook erg fijn dat aan het einde van iedere dag alles keurig was opgeruimd. Daan bedankt!
Nicolet en Jan heeft geschreven op 27 mei 2014:
Een late reactie van ons, maar wij zijn zo blij met de nieuwe badkamer en het toilet. We willen het wel aan iedereen laten zien. Daan heeft meegedacht en een paleisje van de badkamer gemaakt. De verlichting, de tegels en materialen zijn helemaal op elkaar afgestemd en daar heeft Daan voor gezorgd. Ook de rommel werd elke dag opgeruimd en de service is uitstekend. De volgende klus mag Daan weer doen!!! Bedankt Daan
Silvia en Willem heeft geschreven op 20 mei 2014:
In april 2014 heeft Daan deze klus bij ons geklaard naar volle tevredenheid. Daan heeft een breed vakmanschap (leidingwerken, moteren, betegelen) en alles wordt goed afgestemd.
Alice en Theo heeft geschreven op 26 februari 2014:
Daan we wilde je even laten weten,dat we ontzettend teveden zijn, met wat je bij ons hebt afgeleverd.We zijn blij met de eigen inbreng die je in de badkamer en toilet hebt gedaan. Je werkt heel netjes,ruimt je spullen en je rommel elke dag weer op,en je bent de rustige zelf.En zoals je tegen ons elke keer zei,het komt allemaal goed,en inderdaad dat is ook uitgekomen. We kunnen alleen maar op je roemen, en zullen je zeker aanprijzen bij iedereen.Nogmaals heel erg bedankt voor je werken en kunnen!!En zijn het met de onderstaande mensen eens. Theo en Alice
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.