Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
44 berichten.
Dominique en Alexandra heeft geschreven op 27 november 2020:
Dit jaar (2020) heeft Daan bij ons de badkamer gerenoveerd en de dakkapel geheel vernieuwd. Daarna heeft hij in dezelfde stijl de wc beneden gerenoveerd. Het was een flink project, omdat de oude dakkapel helemaal afgebroken moest worden en weer opgebouwd, de badkamer werd helemaal gestript, en ook de wc beneden werd helemaal gestript. We zijn super tevreden over de resultaten! De badkamer, met kleine afmetingen van 1.95 bij 1.50, voelt nu als een royale ruimte, en is zeer praktisch ingedeeld. Door gebruik te maken van twee wegklapbare douchedeuren heeft Daan een mooie douchehoek gecreëerd, en ook ruimte geboden voor een mooie lange wastafel, met grote spiegel erboven voor een geweldig ruimtelijk effect. Mooie spotjes in het plafond, vloerverwarming en een goede afzuiginstallatie. Daan heeft ons door alle stappen van het werk heen geleid met advies, dat was heel prettig. We hebben hem alles bij elkaar genomen best wel een tijdje over de vloer gehad, en dat ging heel goed, ook in verband met corona hebben we steeds goede afstand gehouden. Daan is gewend om netjes te werken, en aan het eind van de dag alles op te ruimen zodat de gang of de overloop goed begaanbaar is. Kortom, we zijn reuze tevreden!
Annelies en Kees heeft geschreven op 4 november 2020:
Echt top! We hebben er even op moeten wachten omdat hij het zo druk heeft, maar het is het wachten waard! Daan heeft bij ons beneden het toilet gerenoveerd en boven de badkamer. In de badkamer heeft hij ook een toilet geplaatst inclusief de gehele afvoer daarvoor. Zelf konden we in die periode op vakantie gaan. Contact verliep goed via Whatsapp. Daan denkt erg mee, en komt met suggesties. Erg fijn. En wat ook niet onbelangrijk is: hij werkt erg schoon! We kwamen in een schoon huis terug. Wat een vakman,👌
Hubert van Boheemen heeft geschreven op 4 november 2020:
Een vakman en een prettig persoon. Daan denk mee en komt met goede ideeën.zijn adviezen getuigen van vakmanschap. Onze badkamer is weer als nieuw en wij genieten er dagelijks van. Daan komt zijn afspraken na.Kortom Daan montage is top.
hans heeft geschreven op 16 september 2020:
Daan heeft een extra buitenkraan aangesloten, netjes gewerkt en keurig afgewerkt. Zeer tevreden met het resultaat!
Theo van Dijken heeft geschreven op 26 juli 2020:
Wij hebben Daan inmiddels al een paar jaar bij ons over de vloer en zeer goede ervaringen met hem. Wij zouden hem bij iedereen aanbevelen. Hij doet niet alleen zijn werk goed en secuur, maar denkt ook met je mee.
Wim en Jeanette heeft geschreven op 17 februari 2020:
Dank zij Daan is ons toilet beneden weer helemaal up-to-date. Daan werkt heel precies en vakkundig. Wij zijn bijzonder tevreden over het resultaat en kunnen hem van harte aanbevelen.
Johan en Marijke heeft geschreven op 15 december 2019:
Bij het slopen van de badkamer kwamen er 3 onverwachte gebreken aan het licht. Voor Daan geen probleem, je kunt het niet zo gek bedenken, Daan heeft overal een oplossing voor en deze zijn in goed overleg geweldig opgelost. Van het mooie eindresultaat genieten we iedere dag en denken weleens terug, Wat heeft deze kanjer van een vakman het toch mooi gemaakt. Dank je wel Daan. Een echte aanrader!
Stephan en Annette heeft geschreven op 12 december 2019:
Wij hebben onlangs door Daan onze badkamer op de eerste verdieping en de toiletruimte op de begane grond laten renoveren. In de voorbereidende fase hebben we onze ideeën - werkelijk de hele boel moest op z'n kop - besproken met diverse badkamerbedrijven en met diverse klussers. Daan sprong er meteen en op een zeer aangename wijze uit. Hij was zeer geïnteresseerd, luisterde naar onze wensen en dacht geweldig mee, waardoor wij uiteindelijk op een prachtig ontwerp zijn uitgekomen. Voor het geheel aan leidingen en afvoeren heeft hij een tekening gemaakt en aan ons toegestuurd. Het materiaal hebben wij met hem uitgekozen tijdens een bezoek aan een grote sanitairwinkel. Wat een top-voorbereiding! Wij hebben Daan leren kennen als een rustige en aangename persoon. Hij werkt keihard, zeer gestructureerd en zeer zorgvuldig, met veel oog voor detail. Hij adviseert en legt uit wat hij doet en waarom. Na elke werkdag stofzuigde hij het werkgebied en liet alles zeer opgeruimd achter. Tijdens de koffie-momenten was hij een rustige en aangename gesprekspartner. Daan is werkelijk een alleskunner, die met zeer veel enthousiasme en met enorme zorgvuldigheid alles heeft gerealiseerd. Vanwege het vele stukwerk heeft hij stuker Alex ingeschakeld, die ook vakwerk heeft afgeleverd. Wij zijn onder de indruk van wat Daan van onze badkamer en toilet heeft gemaakt. Hulde! Voor onze komende klussen hebben we Daan weer gevraagd.
Fred en Oeke de Ruiter heeft geschreven op 6 november 2019:
Enkele jaren geleden heeft Daan de betimmering van de lichtkoepels in onze woonkamer gedaan en toen zagen wij al hoe netjes hij werkte. Nu ons toilet en de badkamer met toilet aan grondige renovatie toe waren was het bijna vanzelfsprekend dat wij Daan daarvoor zouden vragen. Voor deze grote klus hebben we samen met Daan een plan gemaakt en inkopen gedaan waarbij hij heel plezierig meedenkt en adviseert. Ook tijdens het uitvoeren van de klus is er goed contact en zijn kleine aanpassingen of extra werk bespreekbaar. Hij werkt netjes en schoon en laat je niet dagenlang in de rommel zitten. Het resultaat is geweldig; wij hebben nu weer een prachtig toilet en een fantastische badkamer.
Martijn heeft geschreven op 12 februari 2019:
Daan heeft ons toilet en bijkeuken gerenoveerd. Hij heeft de werkzaamheden bijzonder secuur uitgewerkt. Met aandacht en geduld heeft dit geleid tot een prachtig resultaat. We zijn heel erg blij met zijn zorgvuldige werk en bevelen Daanmontage dan ook bij iedereen van harte aan.
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.