Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
57 berichten.
Mike & Maureen heeft geschreven op 25 november 2022
Meer dan tevreden! Daan is prettig in de omgang, denkt echt in alles mee en ziet mogelijkheden, alles gaat in goed overleg. Werkt netjes en eind van elke dag is alles schoon. Eindresultaat is fantastisch. Bij een volgend project weten wij wel door wie we dat willen laten doen!
Maya & Donny heeft geschreven op 21 oktober 2022
Daan heeft onze badkamer gerenoveerd. Hij heeft een geweldig resultaat geleverd. Hij denkt mee in alle stadia van het project en voert de werkzaamheden tot in perfectie uit. Daarnaast is zijn betrouwbaarheid en communicatie van grote toegevoegde waarde. Op naar het volgende project, met Daan.
Angelique heeft geschreven op 5 april 2022
Daan heeft bij mij een douchecabine geplaatst. Werkt heel netjes en nauwkeurig en laat alles netjes achter. Een echte vakman!
Maurits heeft geschreven op 14 december 2021
Daan heeft ons toilet gerenoveerd tot volle tevredenheid. Daan is nauwkeurig, gaat zeer netjes te werk en denkt mee in het hele proces. Alle werkzaamheden zijn zeer netjes en schoon uitgevoerd en bij vertrek wordt elke dag alles keurig achtergelaten. Super tevreden over de professionele wijze waarop onze renovatie is uitgevoerd.
Martijn heeft geschreven op 12 december 2021
In ons oude huis is niets recht en zijn de verbouwingen van de vorige bewoners nogal krom uitgewerkt. Gelukkig was Daan er om alles van de grond af opnieuw op te bouwen en uitmuntend op te leveren. We hebben nu een badkamer naar ons zin een ruimte die nog jaren mee kan. Dit dankzij het precieze oog en de oplossingsgerichtheid van Daan. Veel dank!
Erwin en Corine heeft geschreven op 5 december 2021
Daan heeft bij ons de badkamer een “upgrade” gegeven zodat deze weer een paar jaar vooruit kan. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, de communicatie, de service en de betrouwbaarheid. Een adres om te onthouden! Nogmaals bedankt Daan!
Dominique en Alexandra heeft geschreven op 9 oktober 2021
We zijn weer erg tevreden over ons laatste “Daan-project”: dit voorjaar heeft hij bij ons de slaapkamer gerenoveerd en de bovenliggende vliering geïsoleerd. Het is altijd fijn om hem over de vloer te hebben. Hij werkt netjes en zorgvuldig, heeft een rustige uitstraling en denkt met je mee over mogelijkheden en oplossingen. Kortom: zeer tevreden!
Stefan en Marinde heeft geschreven op 9 oktober 2021
Daan heeft in mei 2021 onze badkamer en het toilet beneden gerenoveerd en wat heeft hij dit goed gedaan! Echt vakmanschap wat je in alles terugziet. Daan let goed op alle details en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ook niet onbelangrijk; Daan gaat secuur ter werk. Wij raden Daan absoluut aan!
Bastiaan heeft geschreven op 8 oktober 2021
Daan heeft met vakmanschap een balkondeur en raam vervangen. Een prettige man die nauwkeurig en netjes werkt, goed luistert naar de klant en gemaakte afspraken stipt nakomt. Beslist aan te bevelen !
Gert en Carin Haas heeft geschreven op 7 oktober 2021
Daan heeft in januari 2021 onze jaren’ 60 toilet gerenoveerd. De toiletruimte is helemaal gestript en daar is een industriële toilet voor terugkomen. Wat is het kleinste kamertje van ons huis prachtig geworden! Tot in de details afgewerkt. Daan is een echte vakman en een zeer prettig persoon om in huis aan het werk te hebben. In het verleden heeft Daan al enkele andere kleine klusjes bij ons in huis gedaan. Hij denkt met je mee en probeert voor alles een oplossing te vinden. Een creatief persoon met gouden handjes!
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.