Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
59 berichten.
Tom &Binnie schreef op 12 oktober 2023
Een aantal jaar geleden heeft Daan onze badkamer geplaatst. We waren toen al onder de indruk van zijn werkwijze. Het plaatsen van onze nieuwe keuken kon dus in onze ogen alleen door Daan worden gedaan! Onze nieuwe keuken is precies geworden zoals we hadden gehoopt en misschien zelfs mooier. Van ons krijgt hij een dikke TIEN!!
Dik en Lyn schreef op 21 maart 2023
Wat heeft Daan onze badkamer en toilet prachtig gerenoveerd! Daan is een echte vakman. Alles ging naar wens, hij denkt mee en heeft overal een oplossing voor. Het tegelwerk is super strak, alles keurig verzorgd tot in de puntjes. Daan heeft voor ons ook een inductie kookplaat geïnstalleerd. Ook dat is super mooi geworden. Daan werkt heel netjes , het is gezellig hem over de vloer te hebben. Een badkamer topper! Wij zijn heel blij met het resultaat!
Mike & Maureen schreef op 25 november 2022
Meer dan tevreden! Daan is prettig in de omgang, denkt echt in alles mee en ziet mogelijkheden, alles gaat in goed overleg. Werkt netjes en eind van elke dag is alles schoon. Eindresultaat is fantastisch. Bij een volgend project weten wij wel door wie we dat willen laten doen!
Maya & Donny schreef op 21 oktober 2022
Daan heeft onze badkamer gerenoveerd. Hij heeft een geweldig resultaat geleverd. Hij denkt mee in alle stadia van het project en voert de werkzaamheden tot in perfectie uit. Daarnaast is zijn betrouwbaarheid en communicatie van grote toegevoegde waarde. Op naar het volgende project, met Daan.
Angelique schreef op 5 april 2022
Daan heeft bij mij een douchecabine geplaatst. Werkt heel netjes en nauwkeurig en laat alles netjes achter. Een echte vakman!
Maurits schreef op 14 december 2021
Daan heeft ons toilet gerenoveerd tot volle tevredenheid. Daan is nauwkeurig, gaat zeer netjes te werk en denkt mee in het hele proces. Alle werkzaamheden zijn zeer netjes en schoon uitgevoerd en bij vertrek wordt elke dag alles keurig achtergelaten. Super tevreden over de professionele wijze waarop onze renovatie is uitgevoerd.
Martijn schreef op 12 december 2021
In ons oude huis is niets recht en zijn de verbouwingen van de vorige bewoners nogal krom uitgewerkt. Gelukkig was Daan er om alles van de grond af opnieuw op te bouwen en uitmuntend op te leveren. We hebben nu een badkamer naar ons zin een ruimte die nog jaren mee kan. Dit dankzij het precieze oog en de oplossingsgerichtheid van Daan. Veel dank!
Erwin en Corine schreef op 5 december 2021
Daan heeft bij ons de badkamer een “upgrade” gegeven zodat deze weer een paar jaar vooruit kan. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, de communicatie, de service en de betrouwbaarheid. Een adres om te onthouden! Nogmaals bedankt Daan!
Dominique en Alexandra schreef op 9 oktober 2021
We zijn weer erg tevreden over ons laatste “Daan-project”: dit voorjaar heeft hij bij ons de slaapkamer gerenoveerd en de bovenliggende vliering geïsoleerd. Het is altijd fijn om hem over de vloer te hebben. Hij werkt netjes en zorgvuldig, heeft een rustige uitstraling en denkt met je mee over mogelijkheden en oplossingen. Kortom: zeer tevreden!
Stefan en Marinde schreef op 9 oktober 2021
Daan heeft in mei 2021 onze badkamer en het toilet beneden gerenoveerd en wat heeft hij dit goed gedaan! Echt vakmanschap wat je in alles terugziet. Daan let goed op alle details en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ook niet onbelangrijk; Daan gaat secuur ter werk. Wij raden Daan absoluut aan!
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.