Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
51 berichten.
Dominique en Alexandra heeft geschreven op 9 oktober 2021
We zijn weer erg tevreden over ons laatste “Daan-project”: dit voorjaar heeft hij bij ons de slaapkamer gerenoveerd en de bovenliggende vliering geïsoleerd. Het is altijd fijn om hem over de vloer te hebben. Hij werkt netjes en zorgvuldig, heeft een rustige uitstraling en denkt met je mee over mogelijkheden en oplossingen. Kortom: zeer tevreden!
Stefan en Marinde heeft geschreven op 9 oktober 2021
Daan heeft in mei 2021 onze badkamer en het toilet beneden gerenoveerd en wat heeft hij dit goed gedaan! Echt vakmanschap wat je in alles terugziet. Daan let goed op alle details en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ook niet onbelangrijk; Daan gaat secuur ter werk. Wij raden Daan absoluut aan!
Bastiaan heeft geschreven op 8 oktober 2021
Daan heeft met vakmanschap een balkondeur en raam vervangen. Een prettige man die nauwkeurig en netjes werkt, goed luistert naar de klant en gemaakte afspraken stipt nakomt. Beslist aan te bevelen !
Gert en Carin Haas heeft geschreven op 7 oktober 2021
Daan heeft in januari 2021 onze jaren’ 60 toilet gerenoveerd. De toiletruimte is helemaal gestript en daar is een industriële toilet voor terugkomen. Wat is het kleinste kamertje van ons huis prachtig geworden! Tot in de details afgewerkt. Daan is een echte vakman en een zeer prettig persoon om in huis aan het werk te hebben. In het verleden heeft Daan al enkele andere kleine klusjes bij ons in huis gedaan. Hij denkt met je mee en probeert voor alles een oplossing te vinden. Een creatief persoon met gouden handjes!
Stephan en Annette heeft geschreven op 1 februari 2021
Nadat Daan eind 2019 onze badkamer op de eerste verdieping en de toiletruimte op de begane grond had gerenoveerd (zie onze recensie van 12 december 2019), wisten wij: bij een volgende klus vragen wij Daan opnieuw en niemand anders. Ons nieuwe project was onze hal. Wij hadden al de nodige ideeën, die we aan Daan voorlegden. Ook nu ging Daan te werk met een oprechte geïnteresseerdheid en groot enthousiasme en dacht weer geweldig mee met onze wensen en gaf zijn advies. Ook nu zijn wij met hem weer tot een mooi ontwerp gekomen en is het resultaat werkelijk prachtig. In de hal heeft Daan o.a. een oude deurpost verwijderd; in het portaaltje bij de voordeur een verlaagd plafonnetje gemaakt onder de daar lopende afvoerbuizen van de badkamer van zijn de vorige klus; de vloer betegeld; de elektrische bedrading voor de lampen omgegooid en de deurposten geschikt gemaakt voor hogere (231,5 cm) deuren. Mooi was het om mee te maken dat, nadat een timmerman van het bedrijf waar we de hoge deuren hadden besteld de deuren had gemonteerd, Daan zei: "Even over die deuren..." en noemde vervolgens een aantal zaken op die niet in orde waren. Tekenend voor zijn detail en perfectie. Wij zijn opnieuw onder de indruk van wat Daan heeft gedaan, nu met onze hal. Hij is werkelijk een alleskunner, die met zeer veel enthousiasme en met enorme zorgvuldigheid alles heeft gerealiseerd. Voor het vele stukwerk heeft hij stuker Alex weer ingeschakeld, die ook weer vakwerk heeft geleverd. Daan bereidt zich altijd goed voor en communiceert uitermate goed. Hij is een harde, zeer gestructureerde werker en een rustige en aangename persoon. Na elke werkdag stofzuigde hij het werkgebied en liet alles opgeruimd achter. Tijdens de koffie-momenten was hij een rustige en aangename gesprekspartner. Voor onze komende klussen hebben we Daan weer gereserveerd.
Marit & Alwin heeft geschreven op 27 december 2020
Een vakman pur sang zo kun je Daan omschrijven. Goed voorbereid en zeer geordend. Als je een blik in zijn bus werpt snap je precies wat ik bedoel 😁.. nooit iets kwijt, alles strak georganiseerd en dat zie je terug in zijn werk. Oog voor detail, adresseert onvolkomenheden en komt met oplossingen. Ruimte voor overleg en ook erg fijn aan het einde van de dag is het altijd schoon opgeleverd. Eindresultaat is bij alle klussen top (badkamer, toilet, zolder en keuken). Bedankt Daan!
John & Karen heeft geschreven op 17 december 2020
Daan heeft bij ons al de badkamer en WC gerenoveerd naar volle tevredenheid. Deze keer de voorbereidingen voor onze nieuwe keuken. Het mooiste compliment is misschien wel van de monteur die de keuken geplaatst heeft. Zijn eerste reactie: "Wow, wat netjes opgeleverd. Dit maak ik maar zelden mee. Aandacht voor details." En zo is het! Lees de andere ervaringen er maar op na. Wij zijn het daar voor de volle 100% mee eens.
Dominique en Alexandra heeft geschreven op 27 november 2020
Dit jaar (2020) heeft Daan bij ons de badkamer gerenoveerd en de dakkapel geheel vernieuwd. Daarna heeft hij in dezelfde stijl de wc beneden gerenoveerd. Het was een flink project, omdat de oude dakkapel helemaal afgebroken moest worden en weer opgebouwd, de badkamer werd helemaal gestript, en ook de wc beneden werd helemaal gestript. We zijn super tevreden over de resultaten! De badkamer, met kleine afmetingen van 1.95 bij 1.50, voelt nu als een royale ruimte, en is zeer praktisch ingedeeld. Door gebruik te maken van twee wegklapbare douchedeuren heeft Daan een mooie douchehoek gecreëerd, en ook ruimte geboden voor een mooie lange wastafel, met grote spiegel erboven voor een geweldig ruimtelijk effect. Mooie spotjes in het plafond, vloerverwarming en een goede afzuiginstallatie. Daan heeft ons door alle stappen van het werk heen geleid met advies, dat was heel prettig. We hebben hem alles bij elkaar genomen best wel een tijdje over de vloer gehad, en dat ging heel goed, ook in verband met corona hebben we steeds goede afstand gehouden. Daan is gewend om netjes te werken, en aan het eind van de dag alles op te ruimen zodat de gang of de overloop goed begaanbaar is. Kortom, we zijn reuze tevreden!
Annelies en Kees heeft geschreven op 4 november 2020
Echt top! We hebben er even op moeten wachten omdat hij het zo druk heeft, maar het is het wachten waard! Daan heeft bij ons beneden het toilet gerenoveerd en boven de badkamer. In de badkamer heeft hij ook een toilet geplaatst inclusief de gehele afvoer daarvoor. Zelf konden we in die periode op vakantie gaan. Contact verliep goed via Whatsapp. Daan denkt erg mee, en komt met suggesties. Erg fijn. En wat ook niet onbelangrijk is: hij werkt erg schoon! We kwamen in een schoon huis terug. Wat een vakman,👌
Hubert van Boheemen heeft geschreven op 4 november 2020
Een vakman en een prettig persoon. Daan denk mee en komt met goede ideeën.zijn adviezen getuigen van vakmanschap. Onze badkamer is weer als nieuw en wij genieten er dagelijks van. Daan komt zijn afspraken na.Kortom Daan montage is top.
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.