Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
58 berichten.
Johan en Marijke schreef op 15 december 2019
Bij het slopen van de badkamer kwamen er 3 onverwachte gebreken aan het licht. Voor Daan geen probleem, je kunt het niet zo gek bedenken, Daan heeft overal een oplossing voor en deze zijn in goed overleg geweldig opgelost. Van het mooie eindresultaat genieten we iedere dag en denken weleens terug, Wat heeft deze kanjer van een vakman het toch mooi gemaakt. Dank je wel Daan. Een echte aanrader!
Stephan en Annette schreef op 12 december 2019
Wij hebben onlangs door Daan onze badkamer op de eerste verdieping en de toiletruimte op de begane grond laten renoveren. In de voorbereidende fase hebben we onze ideeën - werkelijk de hele boel moest op z'n kop - besproken met diverse badkamerbedrijven en met diverse klussers. Daan sprong er meteen en op een zeer aangename wijze uit. Hij was zeer geïnteresseerd, luisterde naar onze wensen en dacht geweldig mee, waardoor wij uiteindelijk op een prachtig ontwerp zijn uitgekomen. Voor het geheel aan leidingen en afvoeren heeft hij een tekening gemaakt en aan ons toegestuurd. Het materiaal hebben wij met hem uitgekozen tijdens een bezoek aan een grote sanitairwinkel. Wat een top-voorbereiding! Wij hebben Daan leren kennen als een rustige en aangename persoon. Hij werkt keihard, zeer gestructureerd en zeer zorgvuldig, met veel oog voor detail. Hij adviseert en legt uit wat hij doet en waarom. Na elke werkdag stofzuigde hij het werkgebied en liet alles zeer opgeruimd achter. Tijdens de koffie-momenten was hij een rustige en aangename gesprekspartner. Daan is werkelijk een alleskunner, die met zeer veel enthousiasme en met enorme zorgvuldigheid alles heeft gerealiseerd. Vanwege het vele stukwerk heeft hij stuker Alex ingeschakeld, die ook vakwerk heeft afgeleverd. Wij zijn onder de indruk van wat Daan van onze badkamer en toilet heeft gemaakt. Hulde! Voor onze komende klussen hebben we Daan weer gevraagd.
Fred en Oeke de Ruiter schreef op 6 november 2019
Enkele jaren geleden heeft Daan de betimmering van de lichtkoepels in onze woonkamer gedaan en toen zagen wij al hoe netjes hij werkte. Nu ons toilet en de badkamer met toilet aan grondige renovatie toe waren was het bijna vanzelfsprekend dat wij Daan daarvoor zouden vragen. Voor deze grote klus hebben we samen met Daan een plan gemaakt en inkopen gedaan waarbij hij heel plezierig meedenkt en adviseert. Ook tijdens het uitvoeren van de klus is er goed contact en zijn kleine aanpassingen of extra werk bespreekbaar. Hij werkt netjes en schoon en laat je niet dagenlang in de rommel zitten. Het resultaat is geweldig; wij hebben nu weer een prachtig toilet en een fantastische badkamer.
Martijn schreef op 12 februari 2019
Daan heeft ons toilet en bijkeuken gerenoveerd. Hij heeft de werkzaamheden bijzonder secuur uitgewerkt. Met aandacht en geduld heeft dit geleid tot een prachtig resultaat. We zijn heel erg blij met zijn zorgvuldige werk en bevelen Daanmontage dan ook bij iedereen van harte aan.
John & Karen schreef op 10 augustus 2018
Als je de ervaringen van andere mensen met het werk van Daan leest, is wellicht het volgende een open deur intrappen. Maar ook wij zijn super tevreden met de renovatie van onze badkamer en toilet. Top Daan !!
Richard en Selma schreef op 5 juni 2018
In april heeft Daan onze oude badkamer met ligbad waarin we ook moesten douchen perfect gerenoveerd en voorzien van een ruime inloopdouche. Daan werkt erg netjes en ruimt alles op na de werkdag. Je kunt fijn met hem overleggen. Al met al een goede ervaring en we bevelen hem van harte aan.
Donny Tijssen schreef op 14 januari 2018
Prachtig resultaat. Daan levert vakwerk, heeft uitgebreid tijd om samen tot een plan van aanpak te komen. Offerte en planning waren keurig en nauwgezet. We zijn zeer content met ons nieuwste kleinste kamertje
Ellen Witteveen schreef op 6 januari 2018
Daan heeft afgelopen december mijn toilet gerenoveerd en dat ziet er prachtig uit. Daan werkt zeer zorgvuldig en is een vakman. Hij werkt ook samen met andere zzpers. Ook de stucadoor die hij inhuurde heeft mooi werk geleverd. Na een werkdag ruimt Daan alles weer op en laat hij geen sporen van verbouwen na..ook voert hij het bouwafval weer af. Kortom ik zou Daan met een gerust hart aanraden voor het doen van een verbouwing bij een ieder. Mijn toilet ziet er weer superstrak uit en bij een volgende klus bel ik Daan!
Anne en Sander schreef op 8 december 2017
Daan heeft er voor gezorgd dat onze 38 jaar oude badkamer weer perfect bij de tijd is. Hij gaf goed advies bij het ontwerpen van de badkamer zodat hij nu heel praktisch is. Wij vonden het heel fijn om één persoon te hebben die de regie heeft. Leidingwerk verleggen, een raam plaatsen, nieuwe schuifdeur en natuurlijk de tegels, sanitair en schilderwerk, Daan weet overal van en regelt het super. Wij vonden het heel fijn om Daan bij ons over de vloer te hebben (want je bent toch snel wel een paar weken onderweg met zo'n klus). Daan is een plezierige kerel die je de sleutel wel met een gerust hart geeft. En hij werkt super netjes, is gezellig met de kinderen en ruim elke dag zijn rommel op.
Wim en Jorien schreef op 5 oktober 2017
Daan heeft onze badkamer volledig vernieuwd. Oude er uit, nieuwe er in, van top tot teen. Ook 3 veluxramen geplaatst (met collega). Het ziet er perfekt uit. Daan werkt zeer secuur en netjes en is net zo kritisch, zo mogelijk nog kritischer, dan wijzelf. Tegelwerk, stucwerk is allemaal strak, sanitair heel netjes geplaats. Ook geen rommel in huis want na elke werkdag werd alles afgevoerd. Daan denkt echt mee en heeft goede tips; veel lost hij op in het werk en dat gaat echt fantastisch. Hij is prettig in de omgang, werkt flink door ook. Kortom: zeer tevreden!
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.