Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
47 berichten.
Jan en Ine Luttikhuis heeft geschreven op 24 augustus 2017
Ls, Daan heeft in mei/juni 2017 diverse werkzaamheden tot volle tevredenheid verricht. Het leggen van een laminaat vloer, reparatie van het plafond in de douche, het aanpassen van deurstijlen. Ook het herstellen van onze reeds als verloren gewaande antieke kroonluchter is prima gelukt. Daan werkt netjes, zorgvuldig en komt zijn afspraken na. Wij zijn meer dan tevreden over hem. Belangrijk vonden wij ook dat Daan, ook als wij niet thuis waren, hij gewoon aan het werk kon zijn. Het voeld vertrouwd. Prima en aan te bevelen bedrijf.
Steven heeft geschreven op 21 augustus 2017
Vakman! Werkt zeer netjes en nauwkeurig, wij raden Daan montage aan 🙂 Daan heeft bij ons het bad geplaatst met een constructie waarbij het lijkt of het bad zweeft. Resultaat is prachtig! Daarnaast is Daan duidelijk in zijn communicatie en heeft hij ondanks een vertraagde oplevering van onze nieuwbouwwoning alles in zijn werk gesteld om het bad zo snel mogelijk te plaatsen. Voor de keuken heeft Daan de klus laten uitvoeren door Peter van Beek, ook hier zijn we zeer tevreden over. Peter werkt zeer nauwkeurig en wil graag het beste resultaat afleveren :-)!
Wijnand en Anja heeft geschreven op 14 mei 2017
Daan heeft ons toilet gerenoveerd. Wij zijn heel tevreden over zijn werkzaamheden. Hij geeft goede tips en hij werkt nauwkeurig.Na een werkdag laat hij de boel weer netjes achter.Alles is mogelijk en hij doet alles in overleg. Voor het spachtelwerk in de hal en toilet heeft hij de hulp ingeroepen van Alex de Ruiter. Het is heel netjes geworden en we zijn er blij mee. Daan hartelijk bedankt, Groetjes Wijnand en Anja
Dennis heeft geschreven op 18 februari 2017
Daan heeft in Oktober onze badkamer gerenoveerd. Het is een echte vakman met veel goede ideeën. Hij werkt netjes en neemt zijn tijd en levert daardoor mooi werk af.
Hans heeft geschreven op 12 februari 2017
Daan is bij ons 4 weken bezig geweest om onze badkamer uit de 70-er jaren helemaal aan te pakken. Sloopwerk, aan- en afvoeren verplaatsen en nieuw aanleggen, tegelwerk, het plaatsen en aansluiten van het sanitair en electra, kortom alles. Dit alles is heel netjes gedaan, we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Daan is een vakman die professioneel werkt en zijn afspraken nakomt. Een aanrader.
E. P. Hoksbergen heeft geschreven op 12 februari 2017
Onze plafonds in de slaapkamers zijn weer super strak gestuced door Daan Montage en Alex (meester) stukadoor. Het is , net als de vorige keer , weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bedankt Daan en Alex voor dit betrouwbare werk. Tot de volgende klus (badkamer ?)
Bart & Marij van Wayenburg heeft geschreven op 19 oktober 2016
Daan heeft zowel de badkamer als het toilet volledig gerenoveerd. Het is super mooi geworden, we zijn er erg blij mee. Daan is een echte vakman met kennis van zaken. Tijdens de verbouwing neemt hij de tijd om met je te overleggen. De gegeven adviezen waren zeer waardevol en mede daardoor is onze badkamer een succes geworden. Bedankt Daan, je bent een topper.
Judith en Adriaan heeft geschreven op 1 september 2016
We hebben door Daan onze hele badkamer laten renoveren en wat is het mooi geworden! Daan is een echte vakman en let op alle details, waardoor de afwerking uitstekend is. Wij zijn supertevreden met het resultaat en komen weer met plezier in onze badkamer! Daan bedankt!
Franc van Lieshout heeft geschreven op 21 juni 2016
Bedankt voor het renoveren van onze badkamer. Daan is een nette en prettig persoon. Hij werkt erg netjes en houdt rekening met de wensen van iedereen. Wij zijn super blij met het resultaat. Voor een volgende klus gaan we Daan zeker weer benaderen.
Janny joop bouhof heeft geschreven op 18 maart 2016
Superblij zijn wij met onze nieuwe badkamer en toilet zoooo mooi gedaan door daan en wat werk je netjes daan wij zullen je als we weer een klus hebben zeker benaderen en een gezellig mens om over de vloer te hebben ben je ook bedankt voor de goede samenwerking
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.