Ervaringen met Daan

Eigenaar Daan Galjé staat bekend om zijn vakmanschap en zorgvuldige werkwijze. Met zijn oog voor kwaliteit en detail verzorgt hij maatwerk op hoog niveau. Daan nodigt klanten graag uit om ervaringen op zijn website te delen.

Deel uw ervaring met Daan Montage & Renovatie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
44 berichten.
Dennis heeft geschreven op 18 februari 2017:
Daan heeft in Oktober onze badkamer gerenoveerd. Het is een echte vakman met veel goede ideeën. Hij werkt netjes en neemt zijn tijd en levert daardoor mooi werk af.
Hans heeft geschreven op 12 februari 2017:
Daan is bij ons 4 weken bezig geweest om onze badkamer uit de 70-er jaren helemaal aan te pakken. Sloopwerk, aan- en afvoeren verplaatsen en nieuw aanleggen, tegelwerk, het plaatsen en aansluiten van het sanitair en electra, kortom alles. Dit alles is heel netjes gedaan, we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Daan is een vakman die professioneel werkt en zijn afspraken nakomt. Een aanrader.
E. P. Hoksbergen heeft geschreven op 12 februari 2017:
Onze plafonds in de slaapkamers zijn weer super strak gestuced door Daan Montage en Alex (meester) stukadoor. Het is , net als de vorige keer , weer naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bedankt Daan en Alex voor dit betrouwbare werk. Tot de volgende klus (badkamer ?)
Bart & Marij van Wayenburg heeft geschreven op 19 oktober 2016:
Daan heeft zowel de badkamer als het toilet volledig gerenoveerd. Het is super mooi geworden, we zijn er erg blij mee. Daan is een echte vakman met kennis van zaken. Tijdens de verbouwing neemt hij de tijd om met je te overleggen. De gegeven adviezen waren zeer waardevol en mede daardoor is onze badkamer een succes geworden. Bedankt Daan, je bent een topper.
Judith en Adriaan heeft geschreven op 1 september 2016:
We hebben door Daan onze hele badkamer laten renoveren en wat is het mooi geworden! Daan is een echte vakman en let op alle details, waardoor de afwerking uitstekend is. Wij zijn supertevreden met het resultaat en komen weer met plezier in onze badkamer! Daan bedankt!
Franc van Lieshout heeft geschreven op 21 juni 2016:
Bedankt voor het renoveren van onze badkamer. Daan is een nette en prettig persoon. Hij werkt erg netjes en houdt rekening met de wensen van iedereen. Wij zijn super blij met het resultaat. Voor een volgende klus gaan we Daan zeker weer benaderen.
Janny joop bouhof heeft geschreven op 18 maart 2016:
Superblij zijn wij met onze nieuwe badkamer en toilet zoooo mooi gedaan door daan en wat werk je netjes daan wij zullen je als we weer een klus hebben zeker benaderen en een gezellig mens om over de vloer te hebben ben je ook bedankt voor de goede samenwerking
Jonathan en Kim heeft geschreven op 7 maart 2016:
We zijn super blij met het resultaat, nadat Daan bij ons een nieuwe badkamer en toilet heeft geplaatst heeft! Daan gaat zeer precies te werk, door het letten op deze details is de badkamer heel strak afgewerkt. We zijn zeer tevreden, Daan is een goede, betrouwbare en rustige vakman!
Tim en Floor heeft geschreven op 21 januari 2016:
We zijn ontzettend blij met de nieuwe en zeer strak afgewerkte badkamer die Daan bij ons heeft geplaatst. Alles is in goed overleg uitgevoerd en resultaat is nog mooier dan we in gedachte hadden. Ook heel blij met originele oplossingen en ideeën van Daan. We hopen je van de zomer weer te mogen ontvangen met een volgende klus 🙂
Christel & Jeroen heeft geschreven op 9 november 2015:
Daan heeft vorige maand (okt '15) de lekkage in onze badkamer opgelost en de hoek waar de douchebak stond volledig gerenoveerd. Hij heeft het top gedaan en we zijn meer dan tevreden! Hij heeft goede ideeën en hij werkt heel netjes; vloerbedekking werd als eerste helemaal afgeplakt, maar ook stofzuigt hij aan het eind van de dag alles schoon. Daarnaast levert hij vakwerk in korte tijd en kon hij snel aan de slag, zodat we binnen een week weer konden douchen. Onze badkamer lijkt wel een luxe hotel, Daan bedankt! We gaan je bij de volgende klus zeker weten weer benaderen!!
© 2020 Copyright Daan Montage & Renovatie. Alle rechten voorbehouden.